Go-Fishing Venator – fordi vi altid vil mere og bedre.

Go-Fishing Venator – fordi vi altid vil mere og bedre.

Venator - din nye ønskestang

Først kom Go-Fishing Chrome, så Chrome +, derefter Chrome XP, efterfulgt af Mile High og mellem dem stærke Viribus. Alle fantastiske stangserier, som vi har udviklet kun med det danske fiskeri for øje.

Stænger der er udsprunget af vores ideer og erfaringer. Kunders input og ønsker, samt søgen efter de nyeste teknologiske muligheder og kun med de bedste samarbejdspartnere. Nu bygger vi ovenpå, og efter 2 års udviklingsarbejde, lancere vi vores ypperligste stangserie til dato: Go-Fishing Venator.

 Vores mål med Venator er at skabe en luksus stangserie af de bedste materialer, og den ypperligste kulfiber teknologi.  Stænger der opfylder de 2 første kriterier findes der flere af på markedet, men alle er de lavet til verdensmarkedet, og derfor ikke nødvendigvis perfekte til vores hjemmelige fiskehold, men det er Venator.

 Shop din Venator stang lige her

Testarbejdet startede allerede i vinteren 2023

2 stænger i en..

Ingen fiskedag er ens, ingen fiskeforhold er de samme. Derfor er ingen fiskestang heller perfekt til alt, og derfor har vi nok også alle flere stænger i samlingen.
At have en dyr superstang til enhver fiskesituation er dog mere, end de fleste af os har bankkonto til. Derfor har vi ofte en stang der er god til en fiskesituation, og mindre god til en anden.
Det tænkte vi meget over hvordan vi kunne forbedre. Det er primært topdelen af stangen der bestemmer den ideale kastevægt så løsningen lå ligefor. Venator stængerne skulle leveres med 2 toppe. Ikke 2 ens toppe, men en standardtop og en lighttop til de lettere kastevægte. På den måde får du pludselig 2 highend stænger, men skal kun betale for en.
Forskellen i kastevægt syner ikke stor. Fx hedder 9,2’ udgaven 7 – 28 gram med standard toppen, og 5 – 20 gram med lighttoppen.
Men – et er den brede kastevægt hvad en stang KAN kaste med, noget andet er hvad den kaster bedst med. Idealkastevægten finder du i et snævert 4 – 5 grams område i midten af feltet.
Dvs. at Venator 9,2’eren kaster optimalt med 15 - 19 gram med standardtoppen og 10 - 14 gram med light toppen. Der er ret stor fiskemæssigt forskel på hvornår et 10 grams blink er det bedste valg kontra et 19 grams. Med Venator dækker du begge fiskesituationer lige godt.


Thomas Hansen blev, som en af de få, indviet i udviklingsprocessen – Han er nu i gang med at skifte sine Mile High stænger..!

Bedste kulfiber

Japanske Toray er verdenskendt for deres kulfiberteknologi som bruges i alt fra Boeing 777 transatlantiske fly, Tour de France cykler, highend tennisketcher og de absolut bedste fiskestænger.
Vores Mile High stænger er lavet på den klassiske Toray fiber. I Venator stængerne bruges Toray’s senest udviklede teknologi. Nanoalloy.
Læs meget mere om det her

Forårets mange test bød selvfølgelig også på fine fangster

Bedste montering

Den bedste klinge er selvfølgelig det vigtigste for at skabe den bedste stang, men tilbehøret skal også være tiptop.


Vi har valgt alt fra øverste hylde:
Original Fuji SKS hjulholder, men gummicoating der sikrer optimalt greb under alle forhold. Hjulholderen er åben så ens fingre hvile direkte på klingen. Det sikrer at du kan mærke alt hvad der rør sig omkring agnet.


Srew down top af hjulholder samt bunddub er af vævet carbon som forstærker disse 2 stress punkter helt optimalt.


Samlingerne er 4 x forstærkede spigot. Spigot samlingen er den tekniske mest besværlig at lave, men suverænt den stærkeste, og den samling der bedst overfører energi mellem stangdelene.


Øjerne er de prisvindende American Tackle Nanolite MW20 Micro Wave øjer. Især i forbindelse med moderne fletliner er det bare det mest suveræne øjesæt en spinnestang kan være monteret op med.


Læs her meget mere om Micro Wave øjernes store fordele.


Af andre vigtige detaljer kan nævnes:
40 + 50 cm markinger, Kevlar forstærket bunddel, Seaguide kroghvil, Super AA kork, Flexcoat lakering m. m.

Bedste samarbejdspartner – Westin

Nok bryster vi os af stor erfaring, men med dygtige samarbejdspartnere som kom man tit endnu længere. Vi har arbejdet tæt sammen med Danske Westin for at skabe Venator stængerne (og for at få en fod indenfor hos Toray).

Selvfølgelig 4-delt


I dag er 4-delte stænger fuldstændig som 2-delte. Både aktion og styrkemæssigt. Se blot på fluestænger – her findes ingen 2 eller 3 delte mere. 4-delte er blot dyre produktionsmæssigt. Derfor giver det god mening at billige stænger er 2-delte for at holde prisen nede. En luksusstang skal dog i vores øjne være 4-delt.

Bedste indpakning

En super stang skal bo godt, og her har valgt samme bolig som vores Mile High stænger (en opgradering var ikke mulig at finde).
Venator leveres i et stærkt Cordura futteral der beskytter mod det meste, og samtidig giver mulighed for at montere hjulet på stangen hjemmefra og transporterer det hele i en enhed.
Selve stangposen er syet i netstof så stangen kan ”ånde” og dermed undgå mug på korkhåndtaget eller saltvand får øjerne til at anløbe.

 

Bedste garanti for rigtigt køb

Vi er overbevist om at Venator er den perfekte stang til det meste, og at du vil blive ovenud tilfreds med den.
Faktisk vil vi godt garantere din tilfredshed med en 6 måneders tilbagekøbsgaranti.
Det betyder helt enkelt at hvis du fortryder dit køb af en Venator stang indenfor det første halve år, så tager vi den retur og tilbagebagebetaler hele stangens pris til dig. Uanset hvor meget du har brugt den (tilbagekøbsgarantien forudsætter blot at stangen er uskadt).
På den måde kan du roligt købe en Venator stang fiske med den optil et halt år og dermed blive rigtig gode venner med den. Skulle venskabet, mod forventning ikke opstå, og du fortryder dit køb så koster det dig ikke en krone.
Udover de 6 måneders tilbagekøbsgaranti så sælges alle Venator stænger selvfølgelig med 2 års reklamationsret.

Check de 3 Venator modeller her

– eller kom forbi vores butik og se med fingrene.
Vi lover du bliver imponeret.

 

Produkter fra historien