Levering og forsendelse

Hvis en vare i sjældne tilfælde ikke er på lager, så kontakter vi dig. Sammen finder vi så den bedste løsning omkring den manglende vare.

Afhængig af hvilken forsendelsesform du vælger, så vil varerne normalt være fremme ved dig 1 – 4 hverdage efter afsendelse – ofte dagen efter. Forsendelsesprisen afhænger også af hvilken forsendelsesform du vælger når du afslutter ordren.

Uanset hvilken forsendelseform du vælger, så bærer vi ansvaret for at forsendelsen når frem til dig i rimelig tid.

Fragtpriser:
GLS Pakkeshop: DKK 59
GLS til firmaadresse: DKK 79
GLS til privatadresse: DKK 79
GLS forsendelse inden for EU: DKK 99
GLS forsendelse uden for EU (World Wide): DKK 299

Der er følgende forsendelses former:

GLS – pakkeshop: 1 -4 dages levering på hverdage til afhentning i GLS pakkeshop. Du vælger selv den GLS pakkeshop der er bedst for dig. Du kan følge din forsendelse via GLS Track and Trace hele vejen.

GLS – til arbejdsplads: Måske den nemmeste løsning for dig. Få sendt pakken direkte til din arbejdsplads. Husk da at påføre en anden leveringsadresse end faktureringsadressen.

GLS – til egen dør: Som ovenstående – men leveret direkte til din hoveddør. Hvis du ikke er hjemme, så tages pakken med til nærmeste GLS pakkeshop, hvor du så selv efterfølgende skal hente den.

Afhentning i butik: Spar forsendelsesgebyret og afhent selv dine bestilte vare i en af vores butikker i Odense eller Århus.

Vi afsender alle vores ordre vare fra Odense. Derfor kan du ofte afhente meget hurtigt derfra. Vi kontakter dig så snart varerne er klar til afhentning.

Pakker til udlandet: Du betaler en fast pris. Vi vælger den hurtigste og bedste løsning afhængig af varens art/værdi. Vi har ansvaret indtil forsendelsen er i din besiddelse.

Du afgiver din bestilling igennem vores webshop, men har du spørgsmål om varer, levering m.m. kan du, på alle hverdage fra kl. 9:00 til kl. 17:30, samt lørdag og søndag fra kl 9:00 til kl. 14:00 henvende dig på telefon +45 66121500