Anerkendelse til de Lokale Ildsjæle

Anerkendelse til de Lokale Ildsjæle

Anerkendelse til de Lokale Ildsjæle

Lørdag d. 11/12-21 I lørdags var dagen hvor pengene fra Go-Fishings havørredpulje skulle uddeles. Det var os en kæmpe ære og glæde, da vi kunne overrække checken til Niels Åge Skovbo og Bjarne Bager. To af de drivende kræfter bag Vandstjernerne og ØLF Pengene der var samlet ind via salg af Go-Fishings øl; Havørredskum og fysisk indsamling under Seatrout Open har fra starten været øremærket til at støtte vores allesammens havørred.

Beløbet for 2021 løb op i hele 13.000,- og blev overrakt til ØLF og Vandstjernerne. De er et lokalt, midtjysk, samarbejde der frivilligt laver vandløbsrestaurering, gydebanker og meget andet for at fremme det Østjyske havørredfiskeri. Go-Fishing anerkender og støtter deres kæmpe arbejde og den store mængde fritid disse ildsjæle ligger i det. Og nyder frugten af deres arbejde, når vi selv står på kysten og muligvis fanger en fisk, der er lavet på netop en af deres gydebanker, eller som måske kommer fra et vandløb der før ikke producerede så meget som en enkelt havørred.

Alle disse penge, havde vi ganske enkelt ikke kunne samle ind uden jeres hjælp. Størstedelen af pengene, kommer nemlig, som tidligere nævnt fra vores ølsalg. 5,- for hver eneste solgte øl går direkte til Go-Fishings havørredpulje, som på denne tid næste år, igen bliver delt ud til nogen der virkelig fortjener det. Så hvis du ønsker at hjælpe de lokale kræfter, og samtidig godt kan lide et par gode øl - så køb en eller flere fra vores Havørredskum serie og gør en forskel.

Du vil måske også kunne lide