Fortrydelse- og Returret

Alle varer er omfattet af 30 dages fuld fortrydelse eller returret uden diskussion! Såfremt du ønsker at fortryde/returnere et køb, skal du give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives på e-mail på webshop@go-fishing.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du blot udfylder og vedlægger den/de returnerede vare.

Arrangementer på en fastsat dato og konkurrence billetter (f.eks. Seatrout Open) er ikke omfattet af fortrydelse-/returretten og betaling/tilmelding er derfor i udgangspunktet bindende.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Du skal sende varerne retur til os uden unødig forsinkelse, dog senest 14 dage efter du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb (Husk du har 30 dage til at overveje det). Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varerne indtil vi modtager dem.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord gerne prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb på vores webshop (hele ordren), får du det beløb du har indbetalt til os incl. forsendelse til dig tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger til dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen skal sendes retur til:

Go-Fishing A/S
Dalumvej 67
5250 Odense SV
Danmark

Returvarer skal sendes i alm. postpakke med ilagt besked. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også returnere varer ved at aflevere den/dem personligt på ovenstående adresse.