Det bedste grej, fangstrapporter, havørredeksperter…

Go-Fishing

The Team

Her en kort præsentation af dem du møder i butikkerne, ved fiskevandet eller her på siden, hvor vi blogger, blærer os og øser ud af vores erfaringer. En ting har vi ihvertfald til fælles – formentlig også med dig – vi elsker at fiske!

Niklas Albrechtsen

Hvor der kan fanges havørreder og laks på flue der finder du Niklas. Du finder ham også i vores Dalum afdeling i Odense. Niklas er kystfluefisker, og han har afholdt mange kurser omkring det emne, men har også et godt tag i de jyske laks samt rigtig mange års erfaring langs Mørrums breder.Det er også ham der primært varetager vores webshop og hjememside.

Send ham gerne en hilsen på niklas@go-fishing.dk

 

——————————————————————————————-

Jesper Andersen

Jesper elsker at fiske.  Han er indehaver af Danmarksrekorden for græskarpe, men fisker stort set alt, og i modsætning til mange andre i cirkus Go-Fishing så er Jesper ikke flue- og fedtfinnefikseret. Derfor kan han vejlede dig (og os andre fluetosser) om stort set alle former for spinne- og medefiskeri.

Du kan kontakte Jesper på jesper@go-fishing.dk

____________________________________________________________________________________

 

Henrik Brinholt Go-FishingHenrik Breinholdt
Vore ivrigste å-mand. Henrik er aktiv i Odense Å udvalg, men endnu mere aktiv langs åens breder i en evig havørredjagt med både spin og flue. Henrik kan dog også sagtens lokkes med på en kysttur. Du møder Henrik på Dalumvej.
Henrik fanger du på: henrik@go-fishing.dk

_

___________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________

Jens Staal
Da Jens er født og opvokset langs de jyske åer, har han fået fluefiskeri efter ørred og stalling ind med modermælken. Senere flyttede han til Fyn, og her har kystfluefiskeriet fået et solidt greb i ham. Jens har desuden bundet fluer i ligeså mange år som han har fisket med dem, og han er kendt som en af landets mest erfarende og vidende fluebindere.
Jens finder du på Dalumvej, og ikke kun i vores store fluebindingsafdeling vel at mærke.

Send en mail til Jens på: mail@go-fishing.dk.

____________________________________________________________________________________

Robin Birch
Havfiskeri, kajakfiskeri, havørred og laks på kysten eller i åen med spin eller flue. Put & Take eller en Big Game tur til Mexico. Robin er til det hele. Samtidig er han hvad vi kalder ”grejnysgerrig”. Han kan ikke få nok af fiskegrej, og sætter sig ind i alle detaljer. Jo mere gennemtænkt og højere kvalitet desto mere tilfreds er Robin.

Har du tekniske spørgsmål så er det altså Robin der er manden. Han holder mest til i hovedafdeling på Dalumvej, eller Haderslev i ny og næ.Robin skriver du til på: robin@go-fishing.dk

____________________________________________________________________________________

 

Peter Krüger
I Haderslev huserer Peter. I dagtimerne passer han butikken. Tidlig morgen og sen aften er han ude og fiske på kysten, eller en havørredtur i Gels Å, eller en tur efter gedder, eller med tørflue i den lokale ørredsø, eller et ålesats, eller, eller…….. Peter kan vist ikke få nok af fiskeri. Det bør du udnytte, der er ikke mange som Peter der kender de sønderjyske muligheder året rundt.

Forstyr ham endelig på: peter@go-fishing.dk.

____________________________________________________________________________________

Claus Eriksen
Som daglig leder af Go-Fishing kan Claus være svær at træffe i butikken. Det kan være lettere at møde ham ude ved en af de fynske havørredkyster. Her sniger han sig utrætteligt rundt med fluestangen efter havørreder. Et fiskeri han åbenbart aldrig får nok af.
Claus er desuden vild med at rejse. Alle former for eksotisk saltvandsfluefiskeri fra bonefish til sailfish tænder han på, men et par årlige norske eller svenske laks bliver det nu også til.

Claus skriver du til på: claus@go-fishing.dk